Хората от града го познават като деен човек, усмихнат, вежлив. От две години той доби популярност в ново, различно амплоа. Днес ви представяме председателя на СКТМ“Пещера“ Валентин Делчев. Датата не е избрана случайно, защото днес е рождения му ден.
А това е възможност да покажем и едно от лицата на спорта в Пещера, а именно спортния клуб по тенис на маса.
Ето какво споделис нас Валентин Делчев:
„Макар и само на две години клубът върви по своят път на развитие, едно подземие тънещо в мрака, се превърна в една страхотна зала за тенис, в която организирахме над 30 турнира. Зала, в която посрещнахме звезди от световният елит на тениса – европейската шампионка Мария Йовкова, световният шампион Денислав Коджабашев, един от най успешните тенисисти, а сега и треньор Сергей Рибанчов. Създадохме много приятелства с Брацигово, Бяга, Пазарджик, Пловдив, Крумово,Стамболийски, Гоце Делчев, Карлово, Калофер, Клисура, Борино.
Зала, в която всеки отворил вратата е допринесъл за развитието и. Както обичам да казвам не ни трябват огромни зали, трябват ни пълни зали. Най-радващото за окото е като влезеш и залата да е пълна и мисля че на този етап го правим“.
Честит рожден ден на Валентин Делчев!